Th's Programmering

 

Run on 1.21 Gigawatts

Click here to revoke the Cookie consent

Hvem er jeg

Mit navn er Thorbjørn Hedegaard, jeg er ved at uddanne mig som datatekniker med speciale i programmering, og dette er lidt om mig.

Erfaring

Jeg har it support erfaring fra min tid ved UC Syddanmark, hvor jeg også administrede flere studiesystemer, og hvor jeg også holdt flere kurset i it værktøjer. Jeg har desuden lavet flere hjemmesider og ordnet sider i et CMS for Esbjerg kommune. Men begge disse er adskillige år siden, og jeg har imellemtiden været væk fra branchen.

Uddannelser

Jeg har taget 2' grundforløb i Data og kommunikation og afsluttet med top karakter og passed with merit CCNA Routing and Switching: Introduction to Networks. Fra tidligere har jeg en Bachelor of Science, Medialogi, men dette ligger nogle år tilbage. Jeg desuden andre som kan ses i mit CV.

Programmering

Jeg har siden 2018 programmeret i C# og har genopfrisket Javascript samt HTML og CSS, har tidligere arbejdet med PHP og ASP. Og jeg har programmeret en del i Java for noget længere tid siden, og for endnu længere tid siden programmerede jeg i Basic på en Commodore 64.

Interesser

I mange år har jeg været rollespiller og figurkrigsspiller i Esbjerg hvor jeg har været særdeles aktiv i foreningen som jeg var med til at starte. Men er også ret intresseret i at eksperimentere med mad, hvilket førte mig lidt indenfor køkken branchen i 2017, men fandt at det nok er bedre at holde som hobby.

Showcase af produkter

Javascript, HTML og CSS, Clientside programmering

Omnifood (HTML og CSS, med lidt javascript og php)

Omnifood er en one page hjemmeside for en fiktiv madordningtjeneste, der er brugt HTML 5, CSS 3 og lidt jquery for at lave en resposive side.

Chez Hannibal (en javascript side med lidt html og css)

Chez Hannibal er en opskrift søgning side som kalder en api for opskrifterne, disse kan man så åbne ændre antal i opskriften og tilføje den til en indkøbsliste. Man kan også gemme opskrifter som man godt kan lide.

Budgetty (en javascript side)

Budgetty er en side hvor man kan beregne et budget og se hvor meget de individuelle udgifter er i procent i forhold til indtægten

Skarringsdele En side jeg har lavet det lukke område for

C# programmering

Gabop(et C# program, med en database tilknyttet)

Gabop er et program jeg lavede til grundforløbsprøven udfra en rigtig tandlæge, det er et administrations program, hvor man kan oprette aftaler, finde dagens aftaler frem, oprette klienter og generelt søge på flere variabler i den tilknyttet database, der er også lavet en login side for at beskytte systemet selvom det originelt kun er tiltænkt at 3 personer skulle have adgang til det. Database er lavet i MS sql primært med sql kode.

Udtalelse og kontakt til tidligere arbejde

"Du bliver ansat da utilfredsheden med IT supporten er faldet drastisk siden du har været her" Blev sagt ved min ansættelse samtalen efter en længere prøve periode.
Af Kim Larsen som var leder af pædagogisk fakultet på det tidspunkt.